22/01/202322/03/2023 Warstwowa sałatka z rzodkiewką 4.6 (5) Warstwowa sałatka z rzodkiewką – bardzo smaczna, lekka i delikatna. Składa się z prostych i ogólnodostępnych składników, które świetnie się ze sobą komponują. Sałatka jest bardzo świeża i pachnąca. Świetnie sprawdzi się na każdą okazję a szczególnie na święta Wielkanocne. WIOSENNA SAŁATKA Z RZODKIEWKĄ – PRZEPIS Składniki 200 g żółtego sera 1 por 5 jajek pęczek rzodkiewki 2 łyżki majonezu 4 łyżki jogurtu naturalnego sól pieprz Wykonanie Jajka gotujemy na twardo, obieramy ze skorupki i kroimy w kosteczkę. Ser żółty i rzodkiewkę ścieramy na tarce. Pora kroimy w półkrążki. Szczypiorek drobno siekamy, Jogurt naturalny mieszamy z majonezem, solą oraz pieprzem. Sałatkę układamy warstwowo: jajka, sos, por, ser, rzodkiewka. Jak oceniasz ten przepis? Kliknij gwiazdkę, aby dodać ocenę! Potwierdź głosowanie Średnia głosów to 4.6 / 5. Oddanych głosów: 5 Jak na razie brak głosów! Bądź pierwszym, który oceni ten przepis. Udostępnij ⤵ Sałatki przepis na sałatkęsałatka warstwowasałatka wielkanocnasałatka z rzodkiewkąwarstwowa sałatka z rzodkiewkąwiosenna sałatka z rzodkiewką