08/02/202408/02/2024 Pasta kanapkowa z jajkiem i rzodkiewką 3 (2) Pasta kanapkowa to świetny pomysł na pyszne smarowidło do chleba. Tym razem przygotowałam pyszną pastę z kanapkową z jajkiem i rzodkiewką, którą wzbogaciłam o suszone pomidory i ser żółty. Pasta jest naprawdę przepyszna i bardzo prosta do zrobienia. Świetnie smakuje w towarzystwie świeżego pieczywa! Taka pasta kanapkowa urozmaici każde śniadanie czy kolację, zapraszam na przepis! Smacznego! PASTA KANAPKOWA Z JAJKIEM I RZODKIEWKĄ – PRZEPIS Składniki 3 jajka 100 g żółtego sera 6 rzodkiewek 6 pomidorów suszonych z oleju 3 łyżki jogurtu naturalnego sól pieprz Wykonanie Jajka ugotować na twardo, obrać ze skorupki i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Rzodkiewkę zetrzeć na tarce i odcisnąć. Ser żółty również zetrzeć na tarce. Suszone pomidory odsączyć z zalewy i pokroić w kosteczkę. Wszystkie składniki przełożyć do miski, dodać jogurt naturalny, szczyptę soli oraz pieprzy i wymieszać. Jak oceniasz ten przepis? Kliknij gwiazdkę, aby dodać ocenę! Potwierdź głosowanie Średnia głosów to 3 / 5. Oddanych głosów: 2 Jak na razie brak głosów! Bądź pierwszym, który oceni ten przepis. Udostępnij ⤵ Przekąski Sałatki kanapkowa pastapasta kanapkowapasta kanapkowa z jajkiempasta kanapkowa z rzodkiewkąpasta na kanapkipasta z rzodkiewką