08/09/202308/09/2023 Tatar z wędzonego łososia 5 (1) Tatar z wędzonego łososia to propozycja dla miłośników rybnych dań i nie tylko. Danie sprawdzi się idealnie na kolację we dwoje lub na przystawkę dla gości. Przepis na tatara z wędzonego łososia jest bardzo prosty i szybki. Przygotujecie go dosłownie w kilka minut, a smakiem oczaruje nawet najbardziej wymagające podniebienia. TATAR Z WĘDZONEGO ŁOSOSIA PRZEPIS Składniki / 2 porcje łosoś wędzony – 200 g papryka marynowana – 2 płaty ogórek konserwowy – 2 szt. czerwona cebula – 1/2 szt. pieczarki marynowane – 4 szt. majonez – 1 łyżeczka sól świeżo mielony pieprz szczypiorek Przygotowanie 1. Ogórki, paprykę marynowaną i cebulę kroję w drobną kosteczkę. 2 Łososia wędzonego drobno siekam za pomocą ostrego noża. 3. Do miseczki przekładam pokrojone warzywa, łososia i dodaję majonez. Całość doprawiam solą oraz pieprzem i mieszam do połączenia składników. 4. Gotowe danie dekoruję posiekanym szczypiorkiem. Jak oceniasz ten przepis? Kliknij gwiazdkę, aby dodać ocenę! Potwierdź głosowanie Średnia głosów to 5 / 5. Oddanych głosów: 1 Jak na razie brak głosów! Bądź pierwszym, który oceni ten przepis. Udostępnij ⤵ Przekąski przekąska z łososiaprzystawkatatar